​Beskæring af træ – ordentligt, hurtigt og sikkert​

Det vigtigste for os er at have tilfredse kunder. Derfor leverer vi altid professionelt arbejde i høj kvalitet. Vi kører ud til alle typer kunder på Falster, på Møn, i Marielyst,  Vordingborg og mange andre steder på Sjælland. ​

​Vi sikrer et professionelt arbejde i høj kvalitet​

Skal du have hjælp til beskæring af træ? Så lad os klare beskæringen for dig. Hos Højstedgaard Concepts har vi stor faglig ekspertise med alle former for træbeskæring og anden træpleje. Vi udfører vores arbejde ordentligt, hurtigt og sikkert, og vi har naturligvis alle relevante forsikringer og uddannelser.​

Vi beskærer alt fra små frugttræer til store egetræer

​Der kan være behov for beskæring af træ, hvis det fylder for meget, tager alt lyset eller har uhensigtsmæssige grene, der er til fare eller gene.

​Vi er eksperter i beskæring af træer i alle størrelser. Det kan for eksempel være et mindre frugttræ såsom et æbletræ eller et pæretræ. Det kan også være et stort egetræ.

​​

Vi udfører endvidere fældning og topkapning af træer. Vi står kort sagt til rådighed med alle former for træpleje lige fra etablering til fældning.

Hvad koster beskæring af træ?​

​Vores priser for beskæring af træer afhænger af, om der er tale om mindre beskæringer af frugttræer, eller om der er tale om et større træ, hvor vi skal kravle op for at skære grene af og måske endda fire dem ned.​

Kontakt os gerne for at få råd og vejledning eller for at få en snak om dine ønsker og behov. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for den ønskede beskæring af træ.​ Kontakt os gerne for flere informationer om topkapning og træfældning.

Kontakt os i dag

Vil du have et tilbud på en af vores ydelser?

Udfyld formularen så fyldest gørende som muligt, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er din forsikring om veludført arbejde af veluddannede træfældere

Vi vægter højt at vores medarbejdere har alle relevante uddannelser, så vi kan give dig den bedste service inden for faget.

​​Ordentlighed

​​Styr på sikkerheden

​​Høj kundetilfredshed

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Højstedgaard Concepts

Skerne Gade 25, 4840 Nørre Alslev

CVR: 40852190

E-mail

E-mail: kontakt@højstedgaard.dk

Mails besvares alle dage. 

Telefon

Telefon: 60 69 11 39

Kontakt os for et godt tilbud.

Vi udfører både alm. fældning, topkapning og beskæring.

Vi er naturligvis en registreret virksomhed med alle nødvendige uddannelser og forsikringer.